Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτοιμο λοιπόν! Σίγουρα είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα, να μπορείς να μεταφέρεις τις σκέψεις σου μέσα από ένα βιβλίο. Ελπίζω να γίνει ένα χρήσιμος οδηγός και ένα πρώτο βήμα που θα βοηθήσει στην εξέλιξη, της εξειδικευμένης προπόνησης θέσης στο ποδόσφαιρο. Όπως για πρώτη φορά έγραψα το 2008, ''οι γνώσεις και οι εμπειρίες πρέπει να μοιράζονται΄΄. Μόνο τότε υπάρχει βελτίωση για τον καθένα μας. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, τα σχόλια και τις ευχές σας!

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το βιβλίο «Προπόνηση Θέσης στο Ποδόσφαιρο» είναι ένας αναλυτικός οδηγός για την εξειδικευμένη προπόνηση του ποδοσφαιριστή, σε σχέση με τις ιδιαιτερότητες της θέσης που αγωνίζεται. Περιλαμβάνει πλήθος ασκήσεων για τη βελτίωση της Τεχνικής Θέσης, της Ατομικής Τακτικής Θέσης και της Υποομαδικής Τακτικής Θέσης. Με άξονα τις απαιτήσεις και τα χαρακτηριστικά που απαιτεί το σύγχρονο ποδόσφαιρο, για κάθε θέση μέσα στο γήπεδο, οι ασκήσεις και τα μικρά αγωνιστικά παιχνίδια καλύπτουν όλες τις παραμέτρους προπόνησης και μπορούν να αποτελέσουν ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για κάθε προπονητή.
Οι 7 ενότητες του βιβλίου είναι οι εξής:
  • Κεντρικός Αμυντικός
  • Ακραίος Αμυντικός
  • Αμυντικός-Επιθετικός Μέσος
  • Κεντρικός Επιθετικός
  • Ακραίος Επιθετικός
  • Τερματοφύλακας
  • Εφαρμογή –ένταξη των ασκήσεων στην προπόνηση της ομάδας.
Απευθύνεται σε προπονητές ποδοσφαίρου όλων των ηλικιών, συνεργάτες προπονητών, γυμναστές, personal trainers, οι οποίοι εστιάζουν στη λεπτομέρεια, την ατομικότητα και την εξατομικευμένη προπόνηση βελτίωσης, είτε για τη δημιουργία ενός ποδοσφαιριστή υψηλού επιπέδου είτε για τη βελτίωση της ομάδας, μέσα από την ατομικότητα του κάθε ποδοσφαιριστή.
Πατήστε πάνω στην εικόνα για να προμηθευτείτε το βιβλίο μέσω της Sportbook !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: