Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Ημερίδα Αθλητικής Ψυχολογίας Σ.Π.Π. Έβρου

Την Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020, θα διεξαχθεί το webinar ''Ποδόσφαιρο και Μαθήματα Ζωής: Οι Αξίες!!!'', από τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Έβρου.

Η ημερίδα αυτή  προσπαθεί να προσεγγίσει την εκπαιδευτική προπονητική διαδικασία στις αναπτυξιακές ηλικίες, από μια διαφορετική οπτική σε σχέση με τα περιεχόμενα και τους προβληματισμούς που προκύπτουν, ώστε με βάση αυτά τα χαρακτηριστικά, να είναι εφικτή η δημιουργία ενός ανθρώπου με αξίες και ιδανικά, που θα στηριχθεί η μετέπειτα επιτυχημένη αθλητική ή κοινωνική του καταξίωση.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Σ.Π.Π.Ν.Έβρου και τον Γραμματέα του κ.Παπαπαντελή Νικήτα, για την ιδιαίτερα τιμητική αυτή πρόσκληση, ώστε από την πλευρά του προπονητή, να καταθέσω τις σκέψεις μου, στο ιδιαίτερο αυτό θέμα που με απασχολεί αρκετά χρόνια, τα ''Μαθήματα Ζωής μέσα από το Ποδόσφαιρο''.

Το webinar θα ξεκινήσει στις 7.30 μ.μ. και θα γίνει μέσω της πλατφόρμας zoom. Οι κωδικοί εισόδου θα δοθούν στους ενδιαφερόμενους από τον Σ.Π.Π.Ν. Έβρου, μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Οι άξονες και η θεματολογία της εισήγησης, η οποία χωρίζεται σε 3 μέρη, είναι οι παρακάτω:
Α. Δημιουργώντας το μονοπάτι που δίνει αξία στην Ιθάκη…
Πως μπορεί το 1-2, να καθορίσει το μέλλον ενός παιδιού.
Οι σχηματισμοί που δε χάνουν ποτέ!

Εισηγητής: Παπαδάκης Βασίλης-Προπονητής Ποδοσφαίρου-Τεχνικός Διευθυντής Πανακρωτηριακού/Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου -Τεχνικός Διευθυντής Δικτύου Ακαδημιών ΠΑΕ Χανιά

Β. Η Γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει- Η βία των λέξεων και η παιδική ψυχή. 
Εισηγητής: Βραχιώλιας Στράτος , Ψυχολόγος , Επιστημονικός Υπεύθυνος του Κέντρου Πρόληψης Έβρου

Γ: Ερωτήσεις-Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: